Gestart met de sloop van de Taxi Centrale Burgemeester Roelenweg Zwolle

< Ga terug

Gestart met de sloop van de Taxi Centrale Burgemeester Roelenweg Zwolle

 

Het slopen van de voormalige Taxi Centrale in Zwolle aan de Burgemeester Roelenweg is vrijdag 4 januari 2013 gestart. Gedeputeerde Bert Boerman, Evert Leideman, directeur van deltaWonen en wethouder Erik Dannenberg sloopten met een grijpmachine de overheaddeuren van het gebouw. Daarmee werd het startsein gegeven voor de sloopwerkzaamheden.

Studentenhuisvesting en zorgcluster

Op de hoek van de Pannenkoekendijk / Burgemeester Roelenweg komen straks 357 studenteneenheden en een zorgcluster van ca. 2100 m2. 

Voor studenten biedt de nieuwbouw extra woonruimte nabij de binnenstad. Via de Rodetorenbrug kunnen zij straks zo naar het centrum wandelen of fietsen. De studentenwoningen bestaan uit zelfstandige eenheden met een eigen toilet, douche en keuken. 

Het zorgcluster voorziet in de behoefte aan opvang voor drugsverslaafden en dak- en thuislozen. Tactus is de aanbieder van de verslavingszorg. Voor het overige deel van het zorgcluster moet de gemeente nog een huurder zoeken.

Voor het volledige artikel: http://www.zwolle.nl/artikel/Start-sloop-Taxi-Centrale-Burgemeester-Roelenweg.htm?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter


Word lid

Blijf op de hoogte van de laatste projecten en ontwikkelingen op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer.

 

Meld u nu aan!


Volg ons

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy