Wederom een nieuwbouwlocatie van Huis van Verhuur in Zwolle Centrum

< Ga terug

Wederom een nieuwbouwlocatie van Huis van Verhuur in Zwolle Centrum

1 juni worden er 7 appartementen/studio's opgeleverd aan het Koningsplein in Zwolle. 

Algemeen
De appartementen en studio's zijn voorzien van woon/slaapvertrek met open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals kookplaat, koel-vriescombinatie en afzuigkap. De appartementen en studio's worden kaal opgeleverd.


Koningsplein
Het koningsplein is een plein in het centrum van Zwolle naastgelegen de Diezerstraat.
Vroeger was het Koningsplein een straat langs het Heilige Geest Gasthuis gesticht in 1306 als passantenhuis voor reizigers, ziekenhuis voor de armen en bejaardentehuis. 
Tegenwoordig is het Koningsplein een plein met diverse winkels, cafe en woningen. Het plein is onlangs opnieuw heringericht.

Energie bewust
De appartementen worden allemaal opgeleverd met een A+ energielabel. Dit houdt in dat de appartementen o.a. goed zijn geïsoleerd. Ook zijn er zonnecollectoren geplaatst op het dak van het complex, in totaal 14. Teruglevering van de opgewekte energie zal in voordeel zijn van huurder.

Betaling
De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan een maand huur en bij het tenen va het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Er worden geen overige kosten bij de huurder in rekening gebracht.

Geïnteresseerd? 
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466

Word lid

Blijf op de hoogte van de laatste projecten en ontwikkelingen op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer.

 

Meld u nu aan!


Volg ons

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy