Nieuwe collega op vestiging Groningen

< Ga terug

Nieuwe collega op vestiging GroningenWe hebben er weer een nieuwe collega bij! Huis van Verhuur heet deze uiterst veelzijdige dame van harte welkom op het kantoor van het Groninger Huis van Verhuur!

Carina Dolfing, 36 jaar, trots op haar Drentse afkomst maar enorme liefhebster van haar huidige thuisstad Groningen.

Bij Carina stroomt veel door het bloed. Met een hoge dosis creativiteit en een opperst gevoel voor gastvrijheid weet ze met een immer vrolijke inslag haar zaken goed te plannen en te organiseren. Stil zitten is bij Carina geen optie en elke kans om iets te ondernemen wordt met beide handen aangegrepen.


 
Het Huis van Verhuur zal voor enkele dagen in de week met grote waardering beroep doen op Carina haar veelzijdigheid en haar gedreven inzet. Op deze manier houdt ze genoeg tijd over voor haar grootste passie; fotografie. Na 4 studiejaren aan de fotoacademie is ze hiervoor fier geslaagd en inmiddels druk bezig om haar eigen projecten vorm te geven en uit te voeren.


 
Aan de telefoon, tijdens een bezichtiging of voor een afspraak over het verhuren van uw woning, de kans is groot dat u Carina met plezier zult spreken of tegenkomen. Wij zijn er van overtuigd dat Carina zich met veel enthousiasme zal inzetten voor het Huis van Verhuur en voor u!
Even een korte kennismaking:
 
Koffie of thee? groene thee
Gangmaker of een mueslireep? gangmaker
Groningen of Drenthe? Groningen
Sport? Ik kijk graag naar voetbal
Sporten? soms..
Hobby? reizen en schilderen
Passie? fotografie
Zaterdag of zondag? zaterdag
Carina of mevrouw Dolfing? Carina
Favoriete plek in Groningen? Het Noorderplantsoen. En dan met name tijdens Noorderzon!

Tot slot; waar kijk je naar uit als medewerkster bij het Huis van Verhuur?
Ik kijk uit naar het organiseren en regelen van alles wat te maken heeft met het vinden van passende woonruimte voor huurders in deze prachtige stad Groningen! En koffie halen voor Joost natuurlijk ;) 

Succes!

Word lid

Blijf op de hoogte van de laatste projecten en ontwikkelingen op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer.

 

Meld u nu aan!


Volg ons

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy