Vacature!

< Ga terug

Vacature!
Huis van Verhuur blijft groeien, groei je met ons mee?! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van
 

(Jr.) Commercieel medewerker verhuur (40 uur) M/VLijkt het jou ook leuk om maandelijks vele mensen blij te maken met een nieuwe woning in één van de leukste steden van Nederland? 
Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat om onze nieuwe collega te worden op onze vestiging in Groningen.
 
Huis van Verhuur verhuurt en beheert vastgoed voor institutionele en particuliere beleggers. Voor deze beleggers neemt Huis van Verhuur de zorg voor de verhuur, het beheer, de administratie en het onderhoud uit handen. Verhuur gaat wat ons betreft verder dan het afgeven van een sleutel. We voorzien graag in kwalitatief goede woonruimten en maken ons dan ook sterk voor duurzaam vastgoed. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze huurders prettig wonen!
 
Functieomschrijving
Als (Jr.) commercieel medewerker verhuur ben je het gezicht van ons kantoor in Groningen en ben je verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Dit omvat o.a. het aannemen en aanbieden van vrijkomende woningen, het werven en selecteren van kandidaten, het opleveren van woningen inclusief de huurovereenkomsten en het uitvoeren van voor- en eindinspecties. Naast deze kerntaken ben je verantwoordelijk voor de voor- en nazorg van het verhuurproces en de daaruit voortvloeiende (administratieve) werkzaamheden, het beantwoorden en organiseren van telefoon en mail, het up-to-date houden van het woningaanbod en de social media. Je bent hét aanspreekpunt voor bezoekers, huurders en opdrachtgevers. 
 
Heb je affiniteit met de woorden wonen, mensen, dienstverlening en organiseren? En lijkt het je leuk om onder andere bovenstaande taken als dagelijkse werkzaamheden te hebben? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.
 
Wij vragen:
·     minimaal een afgeronde MBO+ /HBO opleiding; 
·     goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
·     je bent representatief, klantvriendelijk en hebt een dienstverlenende instelling en een proactieve werkhouding;
·     je kunt goed anticiperen op ad-hoc situaties en behoudt het overzicht. Je kunt snel schakelen, bent leergierig, stressbestendig
        en plannen en prioriteiten stellen behoren tot je sterke punten;
·     je kunt goed samenwerken in een klein team;
·     je kunt goed omgaan met vrijheid en bent in staat om je eigen werk te organiseren;
·     je loopt er niet voor weg om je handen uit de mouwen te steken om afwijkende taken op te pakken.
 
En het is een pré als:
·      je affiniteit hebt met vastgoed en/of verhuur;
·      je kennis hebt van geldende regelingen en procedures binnen de woningmarkt. Dit geldt ook voor kennis van vastgoed en relevante wetgeving;
·      je een opleiding hebt afgerond in de richting vastgoed & makelaardij, toerisme of een andere dienstverlening;
·      je woonachtig in de omgeving van Groningen;
·      je beschikt over commerciële vaardigheden.
 
Wij bieden een uiterst dynamische functie binnen een professionele organisatie. Op onze kantoren heerst een gezellige informele werksfeer. We bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing. 
 
Je kunt je brief met je motivatie + CV tot en met 26 augustus 2019 sturen naar vsnoek@huisvanverhuur.nl t.a.v. Vera Snoek.
 
Voor vragen kun je contact opnemen met ons kantoor op 050- 5532 432 en vragen naar Vera Snoek. Meer informatie over de organisatie is te vinden via www.huisvanverhuur.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Word lid

Blijf op de hoogte van de laatste projecten en ontwikkelingen op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer.

 

Meld u nu aan!


Volg ons

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy