Maatregelen om verspreiding coronavirus tegen te gaan

< Ga terug

Maatregelen om verspreiding coronavirus tegen te gaan

Zwolle, 16-03-2020

De verspreiding van het coronavirus en gevolgen die dat kan hebben voor onze huurders, relaties en medewerkers heeft onze volle aandacht en de hoogste prioriteit. Huis van Verhuur volgt de richtlijnen en adviezen van overheden en andere instanties. In Nederland gaat het dan om de overheid en het RIVM. Met ingang van maandag 16 maart 2020 neemt Huis van Verhuur extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen.

Splitsen teams

Met ingang van maandag 16 maart 2020 splitst Huis van Verhuur de medewerkers op, om het risico op besmetting of uitval van medewerkers te beperken en daarmee onze dienstverlening aan onze huurders en relaties in het geding komt. Vanaf maandag 16 maart 2020 werkt een deel van onze medewerkers vanuit huis. Waar nodig worden passende maatregelen genomen voor activiteiten die de medewerkers niet vanuit huis kunnen verrichten. We denken hierbij aan bezichtigingen en inspecties.

De dienstverlening van Huis van Verhuur aan onze huurders en relaties vanuit de kantoren blijft vooralsnog van kracht. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen de lokale maatregelen uitgebreid worden.

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar op onze vaste nummers en via e-mail. Onze kantoren zijn vooralsnog beperkt geopend

Hygiëne

Voor alle medewerkers en onze huurders en relaties is het vanzelfsprekend belangrijk om de adviezen van het RIVM goed op te volgen. Dat betekent: schudt geen handen, hoest of nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en was je handen vaker en grondiger dan gebruikelijk. Als u een afspraak heeft en u voelt zich ziek, of als u moet hoesten of als u koorts heeft, blijf dan thuis en kom niet naar onze kantoren of de betreffende afspraak toe.

Om ervoor te zorgen dat wij onze activiteiten kunnen voortzetten en onze huurders en relaties van dienst kunnen blijven, kan het nodig zijn om de (lokale) maatregelen aan te scherpen. Vooralsnog volgen wij als organisatie de navolgende richtlijnen:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Belangrijk is om het nieuws en de persconferenties te volgen van de actuele situatie.

Als wij goed voor elkaar zorgen, kunnen wij elkaar helpen.

Huis van Verhuur B.V. 


Word lid

Blijf op de hoogte van de laatste projecten en ontwikkelingen op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer.

 

Meld u nu aan!


Volg ons

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy