Regiolokaal: "Ik vind een maatschappelijke doelstelling belangrijk"

< Ga terug

Regiolokaal: "Ik vind een maatschappelijke doelstelling belangrijk"

"Ik vind een maatschappelijke doelstelling belangrijk"

maandag 15 oktober 2012
"Ik vind een maatschappelijke doelstelling belangrijk"

Na een jarenlange loopbaan in de modewereld en vervolgens de makelaardij heeft John Nadema een nieuwe stap gezet. Met zijn onderneming Huis van Verhuur helpt hij mensen aan een passende zelfstandige woonruimte.

De makelaardij is niet nieuw voor John, want na zijn baan als bedrijfsleider bij een kledingketen werd hij door een kennis gevraagd voor een baan in de makelaardij. "En van het één kwam eigenlijk het ander", legt de eigenaar van Huis van Verhuur uit. "Ik merkte echter dat de vraag van huurders in Zwolle en omgeving sterk verandert en daar richt ik me sinds juli van dit jaar op met Huis van Verhuur. Met name transparantie is iets waar we veel waarde aan hechten."

Betaalbare woningen
"We focussen ons op starters op de woningmarkt die op zoek zijn naar een 1- of 2-kamerappartement. Deze groep krijgt op dit moment moeilijk een financiering en daarom zorgen we voor betaalbare woningen." Daarvoor zet Huis van Verhuur niet alleen bestaande zelfstandige woonruimten in, maar ook te koop staande woningen en zelfs leegstaande bedrijfsgebouwen. Daarbij helpt Huis van Verhuur mee om de bestemming van deze panden te wijzigen en om te turnen naar zelfstandige woonruimten.

"Daarnaast hebben we ook onzelfstandige woonruimten, maar dan wel van een hoge kwaliteit", vertelt John. "Mensen stellen tegenwoordig terecht steeds meer eisen op het gebied van comfort en gemak en daar willen wij ze graag in voorzien."

Maatschappelijke doelstelling
John vindt een maatschappelijke doelstelling erg belangrijk. Daarom helpt hij naast particulieren ook diverse zorginstellingen. "Vanuit mijn eigen privésituatie ben ik in contact gekomen met verschillende partijen in de zorg, zoals dagverblijven. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling vind ik het belangrijk om ook dit soort initiatieven te ondersteunen."

Bron: Regiolokaal.nl 


Word lid

Blijf op de hoogte van de laatste projecten en ontwikkelingen op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer.

 

Meld u nu aan!


Volg ons

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy