Verhuur transactie

Ga terug

Nieuwe huisvesting Omega Groep

Onis Vastgoed heeft een langdurige overeenkomst met Omega Groep B.V. afgesloten voor het kantoorpand aan de Dr van Deenweg 130 Zwolle.

Het kantoorpand is ca. 1773m² BVO groot.  Omega Groep; een vitale professionele organisatie die een bijdrage levert aan de levenskwaliteit van cliënten door betekenisvolle ontmoetingen, passend binnen de beschikbare middelen.

Op 20 december 2022 is het kantoorgebouw gelegen aan de Dr. Van Deenweg 130 (Oosterenk) in Gemeente Zwolle onder aanwezigheid wethouder Paul Guldemond  op een feestelijke wijze opgeleverd aan de Omega Groep.
Het kantoor is het afgelopen jaar volledig verduurzaamd naar een label A en zowel van binnen als van buiten volledig opgefrist zodat hij er weer jaren door kan! Uiteraard waren bij de oplevering ook alle projectpartners uitgenodigd: John Nadema (Huis van Verhuur B.V. ) / Marc Rolink (Slukom Projectafbouw B.V.) / Schildersbedrijf Klappe / Bert Egberts (B+K Alusystemen / Stefan Scherpenisse (Scherp op Groen) / Dick Nijhuis (TND Duurzaam BV) / Joost Perik (pr8 architecten) / Jacques Schreuder & Raimon Westrup (Schreuder BV Zwolle)

Een mooi samenwerking tussen Zwolse bedrijven!
 
De transactie is mogelijk gemaakt door Huis van Verhuur B.V.  
Het beheer is tevens in handen van Huis van Verhuur B.V.
 
 
 
 

 

 

 


John Nadema
Vastgoed adviseur & Vastgoed management

Zwolle

038-4210466


Meld je aan voor dit projectMeld je aan voor dit project

John Nadema
Vastgoed adviseur & Vastgoed management

Zwolle

038-4210466

jnadema@huisvanverhuur.nl

Bekijk profiel
Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy