< Ga terug

Nieuwstraat 61R

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1035,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
37 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2022


Omschrijving

Per 1 mei is dit leuke appartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat. 

Bij binnenkomst van het appartement kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer heeft een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Daarnaast kun je vanuit de woonkamer het terras betreden. Beneden bevindt zich ook een separaat toilet. Via de hal kun je met de trap omhoog naar de tweede verdieping. Via de trap kom je direct in de slaapkamer, vanwaar tevens de badkamer te bereiken is. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een berging met wasmachineaansluiting. 
 
Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. 

HUURPRIJS 
Kale huur € 1035,00
Voorschot servicekosten € 60,00
Voorschot water en elektra € 120,00
Totaal € 1215,00
 
INKOMENSEIS
De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.
 
BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.
 
REAGEREN
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Maisonnette
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 1035,00
exclusief
Woonoppervlakte: 37 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 2
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: 01-05-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Isolatie: Goed
Energielabel: A
Verwarming: C.V.

C.V.: Aanwezig
Bouwjaar C.V.: 2022
Garage / Berging: Nee
Bouwjaar: 2022

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy