Filters

Woonruimtes - 29 resultaten

Nieuwstraat 59H

Zwolle

€ 1115,00 p.m. exclusief

Schoolstraat 2E

(Studio met balkon!), Zwolle

€ 705,00 p.m. exclusief

Rodeleeuwsteeg 1E

(Studio), Zwolle

€ 770,00 p.m. exclusief

Nieuwstraat 22

(luxe appartement in het centrum), Zwolle

€ 1750,00 p.m. exclusief

Nachtegaalstraat 81

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 770,00 p.m. exclusief

Hoogstraat 54

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 765,00 p.m. exclusief

Optie

Broerenkerkplein 4

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 800,00 p.m. exclusief

Optie

Govert Flinckstraat 13L

(Eigen parkeerplaats!), Zwolle

€ 937,00 p.m. exclusief

Veemarkt 17

(3 kamerappartement), Zwolle

€ 1075,00 p.m. exclusief

Optie

Broerenkerkplein 6

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 880,00 p.m. exclusief

Optie

Thomas a Kempisstraat 53B

(3-kamerappartement), Zwolle

€ 975,00 p.m. exclusief

Van Iddekingeweg 138-62

(Eensgezinswoning), Groningen

€ 2050,00 p.m. exclusief

Laad meer resultaten
Nieuwstraat 59H

Zwolle

€ 1115,00 p.m. exclusief

44 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit appartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat. Bij binnenkomst van het appartement kom je terrecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer is voorzien van een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Naast de badkamer bevind zich een separaat toilet. Tevens beschikt de woning over een berging met wasmachineaanlsuiting. Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeel Q-park. HUURPRIJS  Kale huur € 1115,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1295,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Schoolstraat 2E

(Studio met balkon!), Zwolle

€ 705,00 p.m. exclusief

35 m² , 1 kamer

Per 1 januari is deze studio beschikbaar. De studio bevindt zich in de Schoolstraat, een zijstraat van de Thomas à Kempisstraat. Een gezellige woon- en winkelstraat, gelegen op loopafstand van de binnenstad van Zwolle. De studio beschikt over een ruime kamer met openslaande deuren naar het balkon. Er bevindt zich een keuken die is voorzien van onder andere een inductiekookplaat en een koel/vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting.  Op de begane grond kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke, overdekte fietsenberging. HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 720,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 840,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN: Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Rodeleeuwsteeg 1E

(Studio), Zwolle

€ 770,00 p.m. exclusief

35 m² , 1 kamer

Per 1 januari hebben we een studio beschikbaar aan de Rodeleeuwsteeg, midden in het centrum van Zwolle.  De studio is gelegen op de 1e verdieping van het pand.  De woning beschikt over een keuken welke beschikt over een koel-vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Tot slot beschikt het complex over een gezamenlijke buitenruimte, fietsenstalling en wasmachine + droger.    HUURPRIJS Huurprijs € 770,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 890,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 22

(luxe appartement in het centrum), Zwolle

€ 1750,00 p.m. exclusief

120 m² , 4 kamers

Ben jij op zoek naar een ruim en bovenal luxe appartement in het centrum van Zwolle? Dan is deze woning misschien iets voor jou! Via de eigen opgang kom je uit op een mooi dakterras, vanwaar het appartement te betreden is. Je komt binnen in een riante hal waar zich grote inbouwkasten bevinden. Via de hal hierachter is de woonkamer, slaapkamer, badkamer, het separaat toilet en de trap naar de eerste verdieping te betreden. Door de prachtige openslaande deuren betreed je de ruime woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De leefkeuken is onder andere voorzien van een inbouwkoelkast, vaatwasser en inductieplaat. Op dezelfde verdieping is tevens de master bedroom te vinden, vanwaar ook de badkamer te betreden is. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, wasmachineaansluiting en designradiator. Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping, waar zich een extra slaapkamer met bergingskasten en een grote zolderruimte bevindt. Het appartement is voorzien van een luxe afwerking.  De woning is per 15 december 2023 beschikbaar.    HUURPRIJS Huurprijs € 1750,00 * Een leveringsovereenkomst voor gas, elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nachtegaalstraat 81

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 770,00 p.m. exclusief

31 m² , 2 kamers

Het appartement is gelegen aan de voorzijde op de eerste verdieping van het complex. Entree; woonruimte met frans balkon en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koel-vries combinatie, gasfornuis, vaatwasmachine en combie oven/magnetron. Via hal komt u bij de badkamer met douche, toitet en wastafel. De slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en kledingkast.   De wijk Kamperpoort is van oorsprong een volksbuurt die net buiten de oude binnenstad van Zwolle ligt. Kamperpoort ontleent zijn naam aan de stadspoort die bij de wijk stond: de Kamperpoort, ook wel Voorsterpoort genoemd. Deze stadspoort bestaat inmiddels niet meer.  De afgelopen jaren heeft deze wijk een grote verandering ondergaan. Oude woningen hebben plaatstgemaakt voor nieuwbouw woningen. HUURPRIJS  Kale huur € 770,00 Voorschot servicekosten € 20,00 Totaal € 790,00 *Een leveringsovereenkomst voor gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Hoogstraat 54

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 765,00 p.m. exclusief

34 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit leuke appartement in de Kamperpoort te huur. Het appartement is gelegen op steenworp afstand van de binnenstad van Zwolle. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken die is voorzien van o.a. gasfornuis, afzuigkap, combioven en koelkast. De badkamer beschikt over een douche, wasbak, toilet en wasmachine-aansluiting.  HUURPRIJS  Kale huur € 765,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water en elektra € 80,00 Totaal € 885,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Broerenkerkplein 4

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 800,00 p.m. exclusief

70 m² , 3 kamers

Per 1 januari komt er een 3 kamerappartement beschikbaar in het midden van het centrum van Zwolle. Bij binnenkomst treft u een grote leefruimte met open keuken aan. Hier is tevens toegang tot een privé balkon. In de hal bevind zich toegang tot de grote slaapkamer die gelegen is aan de achterzijde en de kleine slaapkamer die gelegen is aan de voorzijde. Verder bevind zich via de hal toegang tot de badkamer en een seperaat toilet. Daarnaast is er een ruime berging aanwezig voorzien van een wasmachine aansluiting. De woning is te huur voor maximaal twee jaar. In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! HUURPRIJS:  Huurprijs* € 800,00 * Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Govert Flinckstraat 13L

(Eigen parkeerplaats!), Zwolle

€ 937,00 p.m. exclusief

38 m² , 2 kamers

Wat ooit een kantoorpand was, is getransformeerd tot het hippe appartementengebouw Up-Town Zwolle. Wonen in Up-Town, aan de rand van de bruisende binnenstad van Zwolle? In Up-Town woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. Alle gezelligheid en praktische voorzieningen van de stad zijn dichtbij: winkels, leuke cafés, terrassen, bioscoop, theaters etc. Ook het station en de A-28 zijn razendsnel bereikbaar. Kortom, een bijzonder leuke plek om te wonen. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats! INDUSTRIELE SFEER  In de algemene ruimtes vanaf de entree van het gebouw tot aan de voordeur van het appartement heerst door het gebruik van veel hout een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.  INDELING  Je komt binnen in de hal van het appartement. In deze hal bevinden zich zowel een berging waar je je wasmachine kunt plaatsen als de ingang van de badkamer. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is van alle luxe inbouwapparatuur voorzien.  De woonkamer en keuken bevinden zich in een mooie open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich het ruime balkon! Het balkon ligt op het noorden, waardoor je  's ochtends lekker een kopje koffie in de zon kunt drinken. Via de woonkamer kun je je ook naar de ruime slaapkamer begeven. In de slaapkamer zijn mooie grote raampartijen aanwezig waardoor het een mooie lichte ruimte is. Kortom wonen in Up-Town betekent luxe en comfortabel leven aan de rand van Zwolle!  HUURPRIJS Huurprijs incl. eigen parkeerplaats € 937,00 Servicekosten € 45,00 Totaal € 982,00 * Een leveringsovereenkomst voor gas, elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.    INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Veemarkt 17

(3 kamerappartement), Zwolle

€ 1075,00 p.m. exclusief

67 m² , 3 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. INDELING  Het appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over twee slaapkamers. Er is een ruime tuin aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 67 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. HUURPRIJS  De kale huurprijs van dit appartement is €1075,00 Bijkomende kosten:  € 40,00 servicekosten € 100,00 voorschot warmtelevering € 65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: €1280,00 * elektra en water neemt huurder zelf op naam.  INKOMENSEIS  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per e-mail contact met u opnemen. 

Broerenkerkplein 6

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 880,00 p.m. exclusief

70 m² , 3 kamers

Per 1 januari komt er een 3 kamerappartement beschikbaar in het midden van het centrum van Zwolle. Bij binnenkomst treft u een grote leefruimte met open keuken aan. Hier is tevens toegang tot een privé balkon. In de hal bevind zich toegang tot de grote slaapkamer die gelegen is aan de achterzijde en de kleine slaapkamer die gelegen is aan de voorzijde. Verder bevind zich via de hal toegang tot de badkamer en een seperaat toilet. Daarnaast is er een ruime berging aanwezig voorzien van een wasmachine aansluiting. De woning is te huur voor maximaal twee jaar. In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! HUURPRIJS:  Huurprijs* € 880,00 * Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Thomas a Kempisstraat 53B

(3-kamerappartement), Zwolle

€ 975,00 p.m. exclusief

50 m² , 3 kamers

Per 1 januari hebben wij dit leuke 3-kamerappartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex en beschikt over een ruime woonkamer en keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en een afzuigkap. Via de woonkamer kun het inpandige balkon betreden. Het appartement heeft 2 slaapkamers, wasruimte/cv-kast, separaat toilet en een ruime badkamer voorzien van bad, douche en wastafel. Via de hal vind je nog een extra bergingruimte.  HUURPRIJS Huurprijs € 975,00 Servicekosten € 15,00 Totaal € 990,00 * Een leveringsovereenkomst voor gas, elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Van Iddekingeweg 138-62

(Eensgezinswoning), Groningen

€ 2050,00 p.m. exclusief

146 m²

Deze ruime, in 2009 opgeleverde, gezinswoning aan de Van Iddekingeweg in Groningen komt per direct beschikbaar. De woning is gelegen in de wijk de Wijert, waardoor verscheidende winkels aan de Van Lenneplaan, Overwinningsplein en Helperplein op korte afstand bereikbaar zijn. De gezellige binnenstad van Groningen is op fietsafstand bereikbaar.   De woning van 146m2 is van alle gemakken voorzien en is gelegen aan een afgesloten binnenplein met enige groenvoorziening. Door de rustige ligging, het fijne wooncomfort en de ruimte in de woning is de woning perfect voor een stel of gezin. De woning kan zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd worden opgeleverd en is te huren voor bepaalde tijd met een maximale periode van twee jaar (exacte periode in overleg).   INDELING: Begane grond: Bij binnenkomst in de woning kom je in de hal waar vanuit het eerste aparte toilet, eet-/woonkamer en de trap naar zowel boven als de kelder te bereiken zijn. De woonkamer wordt middels een split level gescheiden van de open keuken (voorzien van Quooker, vaatwasser, koelkast, combimagnetron, inductie kookplaat en koffiezetautomaat). Via een trap kom je in het woongedeelte van de woning met een gezellige haard. De tuin, aangrenzend aan de woonkamer, ligt op het westen waardoor er een heerlijke middag-/avondzon is.   Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 15m2, de tweede slaapkamer een oppervlakte van ca. 11m2 en de derde slaapkamer is ca. 8m2 groot. De badkamer is voorzien van een ruime douche met regendouche, bad, dubbele wastafel en designradiator. Op de eerste verdieping is tevens het tweede aparte toilet en de wasruimte te vinden.    Tweede verdieping: De tweede verdieping betreft in zijn geheel één ruime (slaap)kamer van 21m2 met aangrenzend een ruim dakterras, net als de tuin gelegen op het westen.   Kelder: In de kelder is voldoende ruimte om spullen op te slaan. Tevens grenst de kelder aan de gemeenschappelijke parkeergarage met privé parkeerplek.   HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €2.050,00 Meubilering (indien gewenst) €200,00 Voorschot servicekosten €10,00 Totaal per maand te voldoen zonder meubilering €2.060,00 Totaal per maand te voldoen met meubilering €2.260,00 *Exclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement   BIJZONDERHEDEN: Energielabel A Vier slaapkamers Mogelijk volledig gemeubileerd en gestoffeerd (in overleg) Moderne keuken met inbouwapparatuur (combimagnetron, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, Quooker en koffiezetautomaat) Ruime badkamer met douche en bad Twee aparte toiletten Ruime privé tuin en dakterras op het westen Eigen parkeerplaats in de parkeergarage bereikbaar via de kelder Beschikbaar voor bepaalde tijd, periode in overleg WAARBORGSOM/INKOMENSEIS: De waarborgsom van het huren van deze woning staat gelijk aan 2 keer de kale huur (€4.100,00). De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.   INTERESSE: Heb je interesse in deze woning en wil je graag een afspraak maken om de woning te bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website. Zowel het inschrijven via de website, als het reageren op de woning is geheel gratis. Voor vragen aangaande de woning kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl   HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.

Smedingplein 2

Emmeloord

€ 0,00 p.m.

45 m² , 2 kamers

Aan het Smedingplein in Emmeloord staat het markante en beeldbepalende gebouw de Golfslag. Het gebouw heeft een maatschappelijke bestemming. Het gebouw stond sinds 2015 leeg en er was geen uitzicht op een nieuwe maatschappelijke invulling voor het gehele pand. Daarom is gezocht naar een passende invulling voor het gebouw. Die invulling is gevonden in de vorm 106 appartementen voor jong en oud.      Zorg en particulier De Golfslag heeft als doel om bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Hier is invulling aan gegeven door ruimte te bieden aan ouderen die zorg nodig hebben en mensen die hun steentje willen bijdragen aan een inclusieve samenleving. Op de begane grond en de eerste verdieping bevinden zich 48 appartementen voor onder andere ouderen met dementie, die 24-uurs nabijheid nodig hebben. Daarnaast bevinden zich op de 2e tot en met de 6e verdieping 25 appartementen voor ouderen die graag langer thuis willen blijven wonen. Zorg wordt geboden vanuit Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL). Om aanspraak te maken op zorg is een WLZ-indicatie vereist en de zorg wordt geboden op basis van Volledig Pakket Thuis. De overige 32 appartementen, verspreid over de 2e tot en met de 7e verdieping, zijn bestemd voor de reguliere verhuur.   Voorzieningen Op de begane grond, die bereikbaar is via een voor- en achter entree, is een groot buurthuis met een tuin van ruim 150 m² te vinden. Dit dient als ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners, waar tevens activiteiten georganiseerd kunnen worden. Er is daarnaast een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Bij het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers. Daarbij draagt de beplanting bij aan een prettig woon- en leefklimaat.   Doelgroep verhuur reguliere appartementen Voor de 32 beschikbare appartementen in de reguliere verhuur zijn wij op zoek naar bewoners die variëren in leeftijd. Daarnaast is het van belang dat deze bewoners bij willen dragen aan een inclusieve woonomgeving. Dit houdt in dat de mensen die wonen in de Golfslag zich betrokken voelen bij elkaar, elkaar helpen waar ze kunnen, zorgdragen voor het gebouw en de omgeving en zich samen verantwoordelijk voelen voor het algehele leefklimaat.  Kortom; draagt u graag uw steentje bij aan een inclusieve woonomgeving? Is zorgverstrekking bij u van toepassing? Dan kunt u zich melden bij Zorgbemiddeling via het Klant Contact Team van ZONL. Zij zijn bereikbaar op 0521- 53 99 99. Om in aanmerking te komen voor één van de appartementen waar zorg wordt geboden dient u een WLZ-indicatie te hebben. Zorgbemiddeling kan u eventueel ondersteunen in de aanvraag voor een WLZ-indicatie.   Typenummer Kale huurprijs* Voorschot servicekosten Voorschot warmtelevering Totaal M² Energie label 2 € 850,00 € 40,00 € 130,00 € 1.020,00 52,9 A 2A € 850,00 € 40,00 € 130,00 € 1.020,00 52,9 A 2B € 930,00 € 40,00 € 130,00 € 1.100,00 63,4 A 2C € 890,00 € 40,00 € 130,00 € 1.060,00 63,9 A 3 € 775,00 € 40,00 € 130,00 € 945,00 42,5 A 4 € 1.100,00 € 40,00 € 130,00 € 1.270,00 65,3 A 5 € 1.290,00 € 40,00 € 130,00 € 1.460,00 59,4 A   *Elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.

Hofstraat 19

(Meerdere studentenkamers beschikbaar!), Kampen

€ 320,57 p.m. exclusief

26 m² , 1 kamer

Aan de Hofstraat 19 in Kampen zijn een aantal mooie studentenkamers beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamers hebben een oppervlakte tussen de 20 en 47 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. Er zijn in totaal twee keukens, twee douches en twee toiletten beschikbaar die verdeeld worden gebruikt. Er is voor een aantal kamers ook toegang tot een mooi dakterras.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) HUURPRIJS Kamer M2 Kale huurprijs Servicekosten Totaal per maand Beschikbaar 2 23 € 377,69 € 80,00 € 457,69 1 januari 2024 4 20 € 320,57 € 65,00 € 385,57 Per direct 5 26 € 407,51 € 65,00 € 472,51 Per direct 6 47 € 582,31 € 125,00 € 707,31 1 februari 2024 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 540,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students from 1st of March 2024 or other startdates. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 525,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 540,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 555,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter University There is no income requirement for this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could want); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or e-mail us:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Bentheimerstraat 19A

(157m2!), Coevorden

€ 775,00 p.m. exclusief

157 m² , 4 kamers

Per 15 december komt dit ruime appartement in het centrum van Coevorden beschikbaar, gelegen op de eerste verdieping. De woning is voor een jaar te huur. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een enorme hobby ruimte. Daarnaast is er een badkamer met toilet aanwezig, hierin bevindt zich ook de wasruimte. Tot slot is er een patio waar u buiten kunt zitten.  HUURPRIJS De huurprijs is €750,00. Gas, water en licht dient huurder zelf op naam te nemen.  Alle ramen zijn van enkel glas, houd dus rekening met hogere stookkosten.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoolstraat 2D

(Studio), Zwolle

€ 660,00 p.m. exclusief

32 m² , 1 kamer

Per 1 december hebben we een studio beschikbaar aan de Schoolstraat in Zwolle. Het is een zijstraat van de Thomas a Kempisstraat in de gezellige wijk Diezerpoort. Diezerpoort staat bekend om de grote diversiteit van verschillende buurtwinkels en eettentjes. Verder is het ideaal gelegen van de binnenstad van Zwolle.  De studio bevind zich op de hoek van de 1e etage van het pand aan de voorzijde. De woonruimte is 32 m2 en heeft een keuken welke is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet en de wasmachine-aansluiting.  HUURPRIJS Huurprijs € 660,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 780,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen. BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thomas a Kempisstraat 32D

(ruime studio), Zwolle

€ 700,00 p.m. exclusief

35 m² , 1 kamer

Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio, gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand, is beschikbaar per 1 januari. De studio beschikt over een keuken met kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Tot slot beschikt het pand over een gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 700,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water, elektra  € 90,00 Totaal  € 830,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 49

Kampen

€ 940,00 p.m. exclusief

68 m² , 2 kamers

Per 1 januari hebben we een appartement beschikbaar midden in het centrum van Kampen aan de Hofstraat. De Hanzestad heeft een prachtig centrum met een ruim aanbod qua winkels, boetiekjes en horecagelegenheden. De stad beschikt over vele monumentale panden en stadspoorten. De stad is gelegen aan het water en met de Stadsbrug ben je zo bij het station. Het 'Kamperlijntje' zet je in 10 minuten af in Zwolle.  Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en kijkt op de gezellige winkelstraat, de Oudestraat. Bij binnenkomst tref je de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft mooie raampartijen met een prachtig uitzicht. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Op dezelfde woonlaag bevindt zich ook een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede woonlaag tref je de ruime slaapkamer en een berging.  HUURPRIJS App. nr.  Oppervlakte Huurprijs Servicekosten Gas, water en elektra  Totaal  49 68 m2 € 940,00 € 40,00 € 100,00 € 1080,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur  aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Ben je geïnteresseerd en wil je een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kan je direct reageren door je GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Botervatstraat 3 K3

(Kamer), Zwolle

€ 319,00 p.m. exclusief

13 m² , 1 kamer

In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! Per direct komt deze kamer op de tweede etage beschikbaar. De keuken en douchegelegenheid worden door drie personen gebruikt. Op de zolder bevindt zich een eigen berging.  HUURPRIJS Kale huurprijs €319,00 Servicekosten €30,00 Gas, water, elektra €170,00 Totaal €519,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-53

(Studio), Groningen

€ 780,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 januari 2024 komt deze studio in het Menno Lutter complex beschikbaar. Het complex is gelegen tegenover het Overwinningsplein in Groningen, waardoor verscheidende winkels op loopafstand zijn. De bruisende Grote Markt bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen.   INDELING: Via de centrale ingang en hal bevindt de studio zicht op de tweede verdieping van het complex. Het woon- en slaapgedeelte van de studio wordt afgescheiden door een muur. Aan de recher kant is het woongedeelte gelegen met open keuken voorzien van een losstaande koelkast en 2-pits elektrische kookplaat. Aan de linker kant is het slaapgedeelte geleden met aangrenzend de badkamer met aparte douche, wastafel en toilet.   Het Menno Lutter complex beschikt verder over een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Tevens is er een gemeenschappelijk wasruimte met drogers en wasmachines aanwezig en bevindt zich in het complex een gemeenschappelijke fitnessruimte.   HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €605,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €780,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Gorechtkade 14-21

(Appartement), Groningen

€ 775,00 p.m. inclusief

38 m² , 2 kamers

BEZICHTIGING VOLGEPLAND!! Per 1 januari 2024 komt dit fijne appartement beschikbaar aan de Gorechtkade 14 in Groningen. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken en één slaapkamers. Het complex aan de Gorechtkade 14 is centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Groningen, het UMCG en er zijn diverse faciliteiten in de buurt aanwezig.  INDELING: Het appartement is bereikbaar via de gemeenschappelijke entree van het kleinschalige complex aan de Gorechtkade 14 en is gelegen op de derde tevens bovenste verdieping. Bij binnenkomst in de woning kom je direct in de woonkamer met open keuken (voorzien van inbouwkookplaat en afzuigkap). Tegen de woonkamer aan is de slaapkamer gelegen van ongeveer 8 m2. Tevens is er een eigen badkamer aanwezig met hangend toilet, douche en wastafel. Aan de buitenzijde van de woning, op de gang, is een privé afsluitbare berging met wasmachine aansluiting aanwezig.     Verder beschikt het complex over een gemeenschappelijk balkon en een gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging.  HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €594,55 Voorschot servicekosten/GWE €164,07 Afschrijving roerende zaken €16,38 Totaal per maand te voldoen €775,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van dit appartement staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor dit appartement is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten en GWE) aan bruto-inkomen.  INTERESSE?: Heb je interesse en wil je graag een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning door je gratis in te schrijven op onze website. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte. 

Nieuwstraat 22A

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 915,00 p.m. exclusief

45 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit appartement aan de Nieuwstraat beschikbaar. De Nieuwstraat is gelegen in het prachtige centrum van Zwolle voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van dit appartement. De woning bevindt zich op de eerste verdieping, beschikt over een aparte slaapkamer en een groot terras. Daarnaast beschikt de woning over een ruime berging op de begane grond van 11m2.  HUURPRIJS De huurprijs is €915,00. Gas, water en elektra neemt huurder zelf op naam.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 106B

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1020,00 p.m. exclusief

45 m² , 2 kamers

Per 1 januari komt dit sfeervolle 2-kamerappartement beschikbaar midden in het centrum van Zwolle.  Het appartement, gelegen aan de Nieuwstraat, bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van glas in lood ramen. De open hoekkeuken staat in verbinding met de woonkamer/leefruimte en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Aan de woonkamer grenst ook de gezellige patio. In de slaapkamer past een royaal tweepersoonsbed met extra ruimte voor een kledingkast. In de moderne badkamer bevinden zich de douche en het badkamermeubel met wasbak.  HUURPRIJS Kale huur € 1020,00 Voorschot servicekosten € 20,00 Voorschot gas, water en elektra € 200,00 Totaal € 1240,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hoofdstraat 70 D en G

(Nog 2 appartementen beschikbaar!), Meppel

€ 980,00 p.m. exclusief

m² , 1 kamer

Er zijn 2 gerenoveerde appartementen beschikbaar aan de Hoofdstraat, midden in het centrum van Meppel!  De Hoofdstraat is gelegen in het hart van Meppel met een groot aanbod van zowel winkels als horeca in de directe nabijheid. Tevens is het goed bereikbaar per auto en fiets. De appartementen beschikken over een keuken met kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer over een douchecabine en wastafel. Bij de meeste appartementen is het toilet separaat.   *plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid  HUURPRIJS 70D €980,00 €40,00 €120,00 €1140,00 70G €980,00 €40,00 €120,00 €1140,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Nieuwstraat 61L

Zwolle

€ 1145,00 p.m. exclusief

48 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit leuke hoekappartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat.  Bij binnenkomst van het appartement kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer heeft rondom mooie grote ramen, en een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Beneden bevindt zich ook een separaat toilet. Via de hal kun je met de trap omhoog naar de tweede verdieping. Via de trap kom je direct in de slaapkamer, vanwaar tevens de badkamer te bereiken is. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een berging met wasmachineaansluiting.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  HUURPRIJS  Kale huur € 1145,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1325,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Buiten Nieuwstraat 20

(2-kamer appartement in het centrum), Kampen

€ 740,00 p.m. exclusief

47 m² , 2 kamers

Dit appartement is in het jaar 1900 gebouwd en opgeknapt in 2020. Het 2-kamer appartement midden in het het centrum van Kampen is gestoffeerd en per 1 januari beschikbaar. Door de oude elementen zoals de balken, de haard en de gemetselde muur in het leefgedeelte hangt er een fijne sfeer binnen. Kampen is een van de hanzesteden en dat is terug te zien, maar naast de charme van het oude centrum is de stad ook zeker meegegaan met de tijd. In Kampen vind je gezellige horecagelegenheden, een veelzijdige winkelstraat, een bioscoop en veel natuur om je heen. INDELING Via de trapopgang kom je in het woongedeelte met open keuken van maar liefst 29 m2 groot. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Vanaf de keuken kan je naar de woonkamer begeven welke beschikt over ramen tot aan het plafond of naar de tweede verdieping. Boven aangekomen bevindt zich hier de slaapkamer met een grote vide (bergruimte) te bereiken via een bibliotheektrap. Op de bovenverdieping bevindt zich de badkamer met een douche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig.  HUURPRIJS  Huurprijs € 740,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas/water/elektra € 100,00 Totaal € 880,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.    BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   GEÏNTERESSEERD? Ben je geïnteresseerd en wil je een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kan je direct reageren door je GRATIS in te schrijven op onze website.    HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 61Z

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1145,00 p.m. exclusief

40 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit leuke hoekappartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat.  Bij binnenkomst van het appartement kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer heeft rondom mooie grote ramen, en een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Beneden bevindt zich ook een separaat toilet. Via de hal kun je met de trap omhoog naar de tweede verdieping. Via de trap kom je direct in de slaapkamer, vanwaar tevens de badkamer te bereiken is. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een berging met wasmachineaansluiting.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  HUURPRIJS  Kale huur € 1145,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1325,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Thorbeckestraat 3A-9

(met parkeerplaats!), Heerenveen

€ 890,00 p.m. exclusief

72 m² , 1 kamer

Per direct hebben wij een leuk appartement beschikbaar aan de Thobeckestraat in Heerenveen! De Thorbeckestraat ligt op loopafstand van de historische en gezellige binnenstad van Heerenveen. Op slechts vier minuten lopen vind je allerlei winkels, waaronder een supermarkt, en je rijdt vanaf hier snel de snelweg op. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je direct in de riante woonkamer (55 m2!) met open keuken. Het appartement bevindt zich op een hoek van het pand en heeft een prachtige lichtinval door de grote raampartijen. In de woonkamer bevindt zich een open keuken, die voorzien is van een inductiekookplaat, koelkast en afzuiging. Via de woonkamer betreedt je de slaapkamer en een separaat toilet. Via de slaapkamer betreedt je tevens de badkamer met douche. Het complex beschikt over een gezamenlijk terras en een afsluitbare en overdekte fietsenstalling. Daarnaast zijn er op het terrein van het complex voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waar door huurders gebruik van gemaakt kan worden.  HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 890,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot G/W/E € 100,00 Totaal € 1025,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN: Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Copyright © 2023. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy