Filters

Hoofdstraat 94

(Gerenoveerd appartement!), Meppel

€ 1300,00 p.m. exclusief

m² , 4 kamers

Na een renovatie komt dit ruime appartement beschikbaar aan de Hoofdstraat in Meppel. Het appartement bevindt zich op de begane grond, in een prachtig hoekpand. Het appartement beschikt over een zeer ruime en licht woonkamer, met hoge plafonds. Er is een open keuken aanwezig die is voorzien van alle hedendaagse luxe: een inductieplaat, luxe wasemkap, (combi)oven, vaatwasser en wasbak. De woning beschikt over twee slaapkamers (ruim 6,5 en 12,8 m2). Er is daarnaast een ruime badkamer aanwezig met douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. In de hal is een separaat toilet aanwezig. Aan de achterzijde van de woning is via de slaapkamer en via de buitenzijde een eigen fietsenberging te betreden.  * Let op, plattegrond kan afwijken van de werkelijkheid. De foto's zijn gemaakt ten tijde van de renovatie.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 1000,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Gas, water en elektra Zelf op naam Totaal € 1350,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur  aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland en is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 278,33 p.m. exclusief

16 m² , 1 kamer

Aan de Hofstraat 19 in Kampen is er per direct een mooie studentenkamer beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 16 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. Er zijn in totaal twee keukens, twee douches en twee toiletten beschikbaar die verdeeld worden gebruikt. Er is ook toegang tot een mooi dakterras.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) De foto geeft een impressie van de kamer. HUURPRIJS Kamer M2 Kale huurprijs Servicekosten Totaal per maand Beschikbaar 3 16 € 278,33 € 110,00 € 388,30 Per direct BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Parkweg 101C

(Studio), Groningen

€ 800,00 p.m. inclusief

22 m²

Wonen om de hoek van het Stadpark? Begin juni 2024 (begindatum in overleg) komt deze studio aan de Parkweg 101 beschikbaar. De studio is gelegen achter het station in de Rivierenbuurt in Groningen. Een supermarkt is op loopafstand bereikbaar. Daarnaast ligt de Grote markt op ongeveer 5 minuten fietsen, waardoor overige winkels en horecagelegenheden allemaal dichtbij zijn.   INDELING: Deze studio bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een eigen keuken en eigen badkamer met toilet. Tevens beschikt de studio over een klein privé balkon. De wasmachine en droger bevinden zich in een gemeenschappelijke hal en worden gedeeld met de andere bewoners.    HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €670,00 Voorschot servicekosten/GWE €130,00 Totaal per maand te voldoen €800,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kerkplein 12B

(2-kamer appartement), Meppel

€ 980,00 p.m.

50 m² , 2 kamers

Op zoek naar een karakteristiek appartement in het centrum van Meppel? Dan is dit iets voor jou. Per direct hebben wij een ruim appartement beschikbaar aan het Kerkplein in Meppel. Omgeven door leuke terrassen en de vele winkels is het centrum van Meppel de ideale locatie om sfeervol te wonen. Je komt binnen in een ruime hal. Rechts betreedt je de woonkamer, links bevindt zich een separaat toilet. Wanneer je binnenkomt in de woonkamer kom je in een mooi gedeelte dat als eetkamer gebruikt kan worden, waar zich tevens de open keuken bevindt. De keuken is voorzien van kookplaat, koel-vriescombinatie en een afzuigkap. Wanneer je iets verder doorloopt kom je in de ruime woonkamer terecht. Rechts van de keuken betreedt je de slaapkamer. Via een klein trappetje tref je de badkamer, die aan de slaapkamer grenst. Hier bevindt zich een wastafel en douchecabine.  HUURPRIJS Huurprijs € 980,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 150,00 Totaal € 1180,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen. BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Ben je geïnteresseerd en wil je een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kun je direct reageren door je GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oosterlaan 7C

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 650,00 p.m. exclusief

33 m² , 2 kamers

Medio juni is dit leuke appartement in Zwolle te huur! Tegenover het Centraal Station, enkele minuten lopen van de centrum en ook de scholen Deltion College en Windesheim zijn te makkelijk te bereiken.  Dit appartement beschikt over een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Er is een aparte slaapkamer waar zich ook de douchecabine en wastafel bevindt. Verder beschikt de woning over een separaat toilet.  Er is een gemeenschappelijke wasruimte, waar gebruikt kan worden gemaakt van de wasmachine en droger.  Aan de achterzijde van het pand, bevindt zich een fietsenstalling.  HUURPRIJS Huurprijs € 650,00 Servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 760,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 4

Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

43 m² , 2 kamers

Per 1 juli hebben wij een zeer net 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Wonen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen te bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstrand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en terrasjes te vinden. Voor ieder wat wils! Het complex bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt over een lift. Er bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst van de woning treft u de hal aan met links het toilet. Via de deur treedt u de open keuken binnen met in het verlengde daarvan de woonkamer. De keuken dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine-aansluiting. Op de bovenste verdieping is een groot, gezamenlijk dakterras.   HUURPRIJS Kale huur € 730,00 Servicekosten € 50,00 Gas, water en elektra € 100,00 Totaal  € 880,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 570,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students from 1st of June 2024 or other startdates such as July, August or September. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 555,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 570,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 585,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter from University There is no income requirement for booking this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could wish for); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; coffie machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or send us an e-mail:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Emmastraat 74

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 1110,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, werd het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. INDELING  Het appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een grote wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats.   HUURPRIJS Huurprijs € 1110,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot warmtelevering € 120,00 Parkeerplaats € 65,00 Totaal € 1335,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3,5 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Heinsiusstraat 123

(Studio), Groningen

€ 820,00 p.m. inclusief

42 m²

Per 1 juni beschikbaar voor een huurperiode van een half jaar! De studio is gelegen in de oude technische school aan de Heinsiusstraat, tegenover station Noord in Groningen. De woning is gelegen op de bovenste verdieping van het pand waardoor de Martinitoren, bij goed weer, te zien is. Daarbij is het Noorderplantsoen op loopafstand. Tevens is de binnenstad en verschillende winkels allemaal op fietsafstand bereikbaar. INDELING: De studio beschikt over een open keuken met inbouw koel/vriescombinatie, 4 pits elektrische kookplaat en vaatwasmachine. Verder is er een privé badkamer te vinden in de studio met wastafel, douche en toilet. Tevens In de studio voorzien een wasmachine aansluiting. Verder beschikt het complex over een afgesloten fietsenruimte. HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €630,00 Voorschot servicekosten/GWE €190,00 Totaal per maand te voldoen €820,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.   INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-4

(Studio), Groningen

€ 745,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 juni 2024 komt deze fijne studio in het Menno Lutter complex aan de Paterswoldseweg 267 beschikbaar.   De studio is gelegen in de Corpus Den Hoorn wijk naast het Overwinningsplein met veel winkels en een supermarkt. Tevens zijn het Stadspark en Hoornseplas op korte afstand. Het centrum is gelegen op ongeveer 10 minuten fietsen. INDELING De studio is gelegen op de begane grond van het Menno Lutter Complex. Gelijk bij binnenkomst zit aan de linkerkant de open keuken voorzien van een losstaande 2-pits inductiekookplaat en losstaande koelkast. Grenzend aan de slaap-/woonkamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche.   Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €570,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €745,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 8

Hoogeveen

€ 790,00 p.m. exclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 juli hebben we zeer nette 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Gelegen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen de bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en dergelijke te vinden. Voor ieder wat wils!  Het complex bestaat uit 3 verdiepingen, het appartement is gelegen op de tweede woonlaag. Er bevindt een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Bij binnenkomst van de woning treft u direct rechts de wasmachineaansluiting. Vervolgens is de deur rechts voor de ruime badkamer, waar een douchecabine, wastafel en toilet te vinden is. Met de deur treedt u de woonkamer met open keuken binnen, de keuken heeft o.a. een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over 1 slaapkamer en een berging.  Op de bovenste verdieping bevindt zich een dakterras waar gezamenlijk gebruik van gemaakt mag worden met de medebewoners.  HUURPRIJS: Huurprijs € 790,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 940,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

't Streekien 29

(Studio), Zwolle

€ 720,00 p.m. exclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 juli is er een nette studio beschikbaar aan 't Streekien in de wijk Diezerpoort in Zwolle.  Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort. INDELING De studio bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterzijde met uitzicht op het dakterras. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. In het complex kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot, gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 720,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschote gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 840,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 456,25 p.m. exclusief

29 m² , 1 kamer

Aan de Hofstraat 19 in Kampen is er per direct een mooie studentenkamer beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 29 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. Er zijn in totaal twee keukens, twee douches en twee toiletten beschikbaar die verdeeld worden gebruikt. Er is ook toegang tot een mooi dakterras.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) HUURPRIJS Kamer M2 Kale huurprijs Servicekosten Totaal per maand Beschikbaar 11 29 € 456,24 € 150,00 € 606,24 Per direct Op zoek naar een andere prijsklasse? Bekijk ook de andere beschikbare kamer aan de Hofstraat 19 bij ons aanbod! BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Turfsingel 9D

Groningen

€ 0,00 p.m.

Per 1 juni 2024 (in overleg is eerder zeker mogelijk) komt deze kamer met prachtig uitzicht beschikbaar aan de Turfsingel 9D in Groningen. De kamer bevindt zich in het centrum van Groningen op loopafstand van de universiteit, de Grote Markt en het Forum! De kamer is gelegen op de tweede verdieping en ligt aan de voorzijde van dit mooie monumentale en karakteristieke pand aan de gracht van Groningen.  INDELING: L-vormige kamer van 19 m2 met een eigen wasbak. De badkamer, de wc en de gemeenschappelijke woonkeuken wordt gedeeld met twee andere bewoners. Het dakterras, met uitzicht op de Martinitoren, wordt gedeeld met zes andere bewoners. In het pand is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig als ook een gemeenschappelijke wasruimte voorzien van wasmachine en droger.  HUURTOESLAG: Het is niet mogelijk om huurtoeslag te ontvangen voor deze kamer.  BETALING: De huurprijs van deze kamer bedraagt €556,00 incl. per maand en is als volgt opgebouwd: Kale huur €471,00 Servicekosten € 85,00 Totaal per maand te voldoen €556,00 De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan één maand huur.  INTERESSE?  Heb je interesse in deze kamer en wil je deze bezichtigen? Dan kun je reageren via de website nadat je je gratis hebt ingeschreven. Voor vragen aangaande deze kamer kun je contact opnemen met 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   

Heinsiusstraat 49

(Studio), Groningen

€ 860,00 p.m. inclusief

45 m²

Per 1 juni beschikbaar voor een huurperiode van een half jaar! De studio is gelegen in de oude technische school aan de Heinsiusstraat, tegenover station Noord in Groningen. De woning is gelegen op de in het souterrain van het pand. Daarbij is het Noorderplantsoen op loopafstand. Tevens is de binnenstad en verschillende winkels allemaal op fietsafstand bereikbaar. INDELING: De studio beschikt over een open keuken met inbouw koel/vriescombinatie, 4 pits elektrische kookplaat en vaatwasmachine. Verder is er een privé badkamer te vinden in de studio met wastafel, douche en toilet. Tevens In de studio voorzien een wasmachine aansluiting. Verder beschikt het complex over een afgesloten fietsenruimte. HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €660,00 Voorschot servicekosten/GWE €200,00 Totaal per maand te voldoen €860,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.   INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-29

(Studio), Groningen

€ 765,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 juni 2024 komt deze studio in het Menno Lutter complex aan de Paterswoldseweg 267 beschikbaar.   De studio is gelegen in de Corpus Den Hoorn wijk naast het Overwinningsplein met veel winkels en een supermarkt. Tevens zijn het Stadspark en Hoornseplas op korte afstand. Het centrum is gelegen op ongeveer 10 minuten fietsen. INDELING De studio is gelegen op de eerste verdieping van het Menno Lutter Complex. Gelijk bij binnenkomst zit aan de rechterlamt de open keuken voorzien van een losstaande 2-pits inductiekookplaat en losstaande koelkast. Grenzend aan de slaap-/woonkamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche.   Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €590,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €765,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Rozenstraat 25

(Ruim appartement in Leeuwarden), Leeuwarden

€ 1040,00 p.m. exclusief

69 m² , 3 kamers

In deze voormalige kinderopvang zijn 10 ruime appartementen gerealiseerd. Het complex bevindt zich in de wijk de Bloemenbuurt. Het centrum van Leeuwarden, veel gezellig horeca, Hogeschool Stenden, zijn binnen enkele minuten te bereiken. Even onthaasten van alle drukte? Op 10 minuten fietsafstand ligt het Leeuwarderbos, waar u heerlijk kunt genieten van de groene natuur.    Het complex beschikt over 10 appartementen, welke allemaal een hoofdingang hebben vanaf de buitenzijde. Er is een gemeenschappelijke buitenruimte rondom het gebouw, een afsluitbare fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De appartementen zijn afgewerkt met een nette PVC-vloer, strakke muren, moderne badkamer en een keuken welke is voorzien alle mogelijke inbouwapparatuur.  Het pand is voorzien vloerverwarming en is volledig gasloos.   INDELING Je treedt binnen in een ruime hal. In de ruime woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Er is een ruime slaapkamer en tussenkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met twee ruime lades en een spiegel met extra verlichting (gespiegeld t.o.v. de foto).    HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 1040,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot waterlevering € 15,00 Totaal € 1085,00 De leveringsovereenkomst voor elektra en internet dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-25

(Studio), Groningen

€ 715,00 p.m. inclusief

30 m²

Per 1 juli 2024 komt deze nette studio in het Menno Lutter complex beschikbaar. Het complex is gelegen tegenover het Overwinningsplein in Groningen, waardoor verscheidende winkels op loopafstand zijn. De bruisende Grote Markt bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen.   INDELING: Via de centrale ingang en hal bevindt de studio zicht op de eerste verdieping van het complex. Het woon- en slaapgedeelte van de studio wordt afgescheiden door een muur. Aan de rechter kant is het woongedeelte gelegen met open keuken voorzien van een losstaande koelkast en 2-pits elektrische kookplaat. Aan de linker kant is het slaapgedeelte geleden met aangrenzend de badkamer met aparte douche, wastafel en toilet.   Het Menno Lutter complex beschikt verder over een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Tevens is er een gemeenschappelijk wasruimte met drogers en wasmachines aanwezig en bevindt zich in het complex een gemeenschappelijke fitnessruimte.   HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €545,00 Voorschot servicekosten/GWE €170,00 Totaal per maand te voldoen €715,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte

Maluslaan 86

Groningen

€ 1600,00 p.m. exclusief

118 m²

Per 1 juni 2024 komt deze prachtige eengezinswoning uit 1965 beschikbaar voor een bepaalde periode van maximaal twee jaar. De woning bevindt zich aan de Maluslaan in de wijk Selwerd, op slechts tien minuten fietsen van de Grote Markt, in het bruisende Groningen. De woning is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien, in totaal zijn er maar liefst vier slaapkamers aanwezig.   INDELING Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal, vanwaar uit het toilet, de meterkast, de kelderkast en de ruime woonkamer met open keuken te bereiken zijn. De keuken is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur, zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer kun je de achtertuin (op het zuiden) betreden, waar zich een ruime losstaand berging bevindt.   Via de hal neem je de trap naar de eerste verdieping alwaar je twee ruime slaapkamers (respectievelijk 12 m2 en 12,5 m2) vindt, één kleine slaapkamer/werkkamer (5 m2) en de ruime badkamer met wastafel, tweede toilet en een bad/douche combinatie. Er zijn maar liefst drie inbouwkasten aanwezig op deze verdieping waardoor er aan opbergruimte geen gebrek zal zijn. De voormalige badkamer (2,3 m2) doet heden ten dage dienst als functioneel washok.   Via de hal neem je de trap naar de tweede verdieping waar de cv-ketel is geplaatst, als ook de omvormer van de 7 zonnepanelen. Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer van nog eens 14 m2. Ook op deze verdieping is wederom gedacht aan voldoende bergruimte, keurig afgewerkt achter knieschotten.    BIJZONDERHEDEN De woning beschikt momenteel over een energielabel C, voor de ingangsdatum van de huurperiode wordt de woning verder verduurzaamd en op de ingangsdatum van de huurperiode zal de woning in ieder geval over een energielabel B beschikken! De woning beschikt over 7 zonnepanelen.   HUURPRIJS Kale huur €1.400,00 Stoffering/meubilering €200,00 Totaal per maand te voldoen €1.600,00  *Excl. gemeentelijke belastingen / GWE / internet- en televisie abonnement.   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto-inkomen.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan twee maanden huur.   INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning via onze website door je gratis in te schrijven en te reageren op de woning. Vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 en groningen@huisvanverhuur.nl   HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het (ver)huren van woonruimte.

Buiten Nieuwstraat 53

(3 kamerappartement), Kampen

€ 830,00 p.m. exclusief

56 m² , 3 kamers

Per 1 juli komt er een gezellig appartement op de begane grond aan de Buiten Nieuwstraat beschikbaar. De Buiten Nieuwstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  Het appartement is gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst treft u rechts de keuken en links is nu de zithoek gesitueerd. Als u vervolgens doorloopt treft u hier de eethoek, hieraan grenzen de twee slaapkamers en de badkamer.  HUURPRIJS: Huurprijs € 830,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 150,00 Totaal € 1020,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Noteboomstraat 3

(Ruime studio!), Meppel

€ 785,00 p.m. exclusief

45 m² , 1 kamer

Per 1 juli is er een ruime studio beschikbaar aan de Noteboomstraat in Meppel. De woning bevindt zich in het centrum, waarbij vele winkels en horecagelegenheden om de hoek te vinden zijn.  De studio heeft een ruim leefgedeelte van ongeveer 42 m2 en heeft een U-vorm. Daarmee is het goed in te delen in een woon- en slaapgedeelte. De keuken is voorzien van een kookplaat, koel-vriescombinatie en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Er is daarnaast een inbouwkast aanwezig. HUURPRIJS Kale huurprijs € 750,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschote gas, water, elektra  € 90,00 Totaal  € 870,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy